Home Suriname Moeder vindt drie seksueel misbruikte dochters wild

Moeder vindt drie seksueel misbruikte dochters wild

14
0
moeder-vindt-drie-seksueel-misbruikte-dochters-wild

foto


Een moeder wil niet geloven dat haar partner Orlando B. (32) zich heeft vergrepen aan haar drie dochters van 10, 13 en 15 jaar. Zij getuigde dinsdag dat haar kinderen wild zijn en wel eens met een potlood of vinger in hun geslachtsdeel gaan.

Ook verklaarde de vrouw dat anderen de meisjes seksueel hebben misbruikt. Een van de kinderen vertelde haar naderhand dat de biologische vader haar heeft misbruikt. Zij had niet gemerkt dat de meisjes misbruikt werden door hun stiefvader Orlando B., want anders had zij hem zelf aangegeven bij de politie.

De moeder zei dat zij in haar jeugdjaren was verkracht door haar broer. Omdat zij zelf slachtoffer van misbruik is, wilde zij dat voorkomen bij haar kinderen. Zij onderhield een goede band met haar dochters. Zij wist de rechter te vertellen dat haar dochters van mannen houden. Bij haar bestaat het vermoeden dat haar moeder ervoor heeft gezorgd dat de meisjes de naam van de verdachte aangeven. Zij vindt dat haar moeder jaloers op haar is en niet kan zien dat zij vooruitgaat in haar leven. Zij is vooruitgegaan toen zij een relatie met Orlando B. begon want zij rijdt nu zelfs een auto.

Verder bracht de moeder onder de aandacht van de magistraat dat Orlando B. groot geschapen is en ook nog bugru’s aan zijn geslachtsdeel heeft geplaatst. Indien hij de meisjes eventueel zou misbruiken, zouden zij een ongeluk kunnen oplopen.

Rechter Duncan Nanhoe heeft dinsdag het verzoek van advocaten Maureen Nibte en Raoul Lobo gehonoreerd om Orlando B. voorlopig in vrijheid te stellen. Nibte en Lobo vinden dat de verdachte consistent heeft aangegeven dat hij de kinderen niet seksueel misbruikt heeft. Volgens hen zijn de vermeende slachtoffers niet consistent geweest in hun verklaringen. Het Openbaar Ministerie verzette zich niet tegen het verzoek van de advocaten. In juni moet Orlando B. weer voor de rechter verschijnen.