Home Suriname OW-medewerker die Sallons bedreigde, in vrijheid gesteld

OW-medewerker die Sallons bedreigde, in vrijheid gesteld

24
0
ow-medewerker-die-sallons-bedreigde,-in-vrijheid-gesteld

foto


Quaraisy P. (25), die maandag aangehouden was voor onder meer bedreiging van vakbondsleider Michael Sallons in het district Nickerie, is vandaag in vrijheid gesteld. Hij werd voorgeleid bij het Parket waarna de beslissing van de invrijheidstelling door de officier van justitie werd genomen.

De man, die werkzaam is bij het Ministerie van Openbare Werken (OW) in Nickerie, zou bedreigende uitlatingen hebben gedaan. Zijn advocaten Vinay Moerahoe en Vishal Rambharos voerden aan dat de man niet van plan was zijn woorden in daden om te zetten. Quaraisy P. was verhit geraakt.

De raadslieden zeggen dat de verdachte werd uitgescholden door de aangever. Hierna heeft Quaraisy P. Sallons met de dood bedreigd waarna die aangifte bij de politie had gedaan. De advocaten zeggen dat het nooit de intentie van de verdachte is geweest om de aangever te doden. Het betrof een momentopname toen Quaraisy P. de uitlatingen deed.