Home Suriname RBTP arresteert man die auto stal

RBTP arresteert man die auto stal

16
0
rbtp-arresteert-man-die-auto-stal

foto


Leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) hebben woensdag Regillio P. (46) aangehouden op verdenking van diefstal van een auto. Zij wisten hem na speurwerk aan te houden in een pand aan de Mathoerastraat op Paramaribo noord.

Bij zijn arrestatie bekende Regillio P. schuldig te zijn. Hij zou een auto hebben gestolen aan de Vieruurbloemstraat. De benadeelde zag dat de man bij het voertuig was en ging naar hem toe. Er zou een worsteling zijn ontstaan, maar toch zag de verdachte kans weg te rijden op 19 april.

Dit gestolen voertuig is intussen terecht. Het werd dinsdag onbeheerd achtergelaten aan de Commissaris Roblesweg.

De politie nam het voertuig in beslag voor een onderzoek.