Home Suriname Man aangehouden voor verwonden schoonvader

Man aangehouden voor verwonden schoonvader

15
0
man-aangehouden-voor-verwonden-schoonvader

foto


Leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo hebben Lesley B. vandaag aangehouden bij de Vreedzaam markt. Hij zou zijn schoonvader met een mes hebben verwond in het district Para op 16 april.

 

Bij zijn arrestatie bekende hij schuldig te zijn. De schoonvader zou zijn schoonzoon eerst hebben geslagen met een moker. De schoonzoon liep een verwonding op aan het hoofd. Op zijn beurt stak hij zijn schoonvader met een mes in de buik. De schoonvader werd toen met de ambulance naar de Spoedeisende Hulp vervoerd.

De schoonzoon werd geslagen toen hij ging om zijn vrouw en schoonvader die in een ruzie waren verwikkeld, uit elkaar te halen. Zijn vrouw zou ruiten van de woning van haar vader hebben vernield. De vader vernielde daarna waterleidingbuizen van zijn dochter die hij ook heeft geslagen.