Home Suriname 36 nieuwe corona-besmettingen; 33.3% positief

36 nieuwe corona-besmettingen; 33.3% positief

16
0
36-nieuwe-corona-besmettingen;-33.3%-positief

foto


Het afgelopen etmaal zijn 36 personen positief getest op het coronavirus. Uit 108 swabs zijn 72 negatief. Maar liefst 33.3% van de getesten blijkt positief te zijn. Op Sipaliwini na, zijn nu in alle districten positieve gevallen. Vandaag zijn 24 personen genezen verklaard.

Het aantal zieken op de Intensive Care Unit van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en ’s Lands Hospitaal is aan het toenemen. Totaal krijgen 14 Covid-patiënten intensieve zorg.

In ziekenhuizen zijn 62 patiënten opgenomen, het hoogste aantal in ruim twee maanden. Het Regionaal Ziekenhuis Wanica, heeft de tent op het terrein intussen weer in gebruik omdat het aantal patiënten toeneemt. 162 geïnfecteerden zijn in isolatie.