Home Suriname 49 nieuwe besmettingen; 27.7% getesten positief

49 nieuwe besmettingen; 27.7% getesten positief

46
0
49-nieuwe-besmettingen;-27.7%-getesten-positief

foto


49 personen zijn het afgelopen etmaal positief bevonden. Er zijn 177 swabs afgenomen. Hiervan zijn 128 negatief. 27.7% van de geteste mensen is positief. Dat is een bijzonder hoog percentage. De Wereldgezondheidszorg hanteert een percentage van 10% positieven.

Starnieuws verneemt dat op Sipaliwini en Marowijne na in alle districten actieve gevallen zijn. De meeste besmettingen zijn geregistreerd in Paramaribo en Wanica. District Brokopondo was geruime tijd vrij van besmettingen, maar ook daar zijn 2 personen gisteren positief getest.

Vandaag zijn 26 personen genezen verklaard. Het aantal zieken dat behandeld wordt op de Intensive Care Units (ICU) blijft stijgen. Op de ICU van Academisch Ziekenhuis Paramaribo zijn 7 personen opgenomen, terwijl 6 zieken in ’s Lands Hospitaal intensieve zorg krijgen.

In verschillende ziekenhuizen zijn 50 patiënten opgenomen. 154 geïnfecteerden zijn in isolatie. Zij hebben minimale verschijnselen waardoor ze niet in een ziekenhuis opgenomen hoeven te worden.