Home Suriname Schoonzoon verwondt schoonvader met een mes

Schoonzoon verwondt schoonvader met een mes

16
0
schoonzoon-verwondt-schoonvader-met-een-mes

foto


Een 60-jarige man heeft vanavond zijn 35-jarige schoonzoon in het district Para met een moker op zijn hoofd geslagen. De schoonzoon liep een verwonding op aan het hoofd. Op zijn beurt stak de schoonzoon zijn schoonvader met een mes in de buik. De schoonvader is in kritieke toestand met de ambulance naar de Spoedeisende Hulp vervoerd.

De schoonzoon werd geslagen toen hij ging om zijn vrouw en schoonvader die in een ruzie over water waren verwikkeld, uit elkaar te halen. De ruzie tussen de vader en zijn dochter liep uit de hand en mondde uit in een worsteling.

De schoonzoon ging om hen uit elkaar te halen en kreeg een slag met de moker, waarna hij de man in zijn buik stak. Na de daad stapte de schoonzoon in een pendelbus waarin hij naar het politiebureau is gegaan. Hij moest ook medisch worden behandeld.