Home Suriname Personeel Fly Always protesteert tegen voortrekken SLM

Personeel Fly Always protesteert tegen voortrekken SLM

27
0
personeel-fly-always-protesteert-tegen-voortrekken-slm

foto

Charters die de SLM heeft uitgevoerd op Haïti donderdag en vrijdag.


De directie van Fly Always is vanochtend geconfronteerd met een korte protestactie van het personeel. Bij de medewerkers en staf is er grote verontwaardiging over dat door de overheid een verbod is opgelegd om vluchten uit te voeren, terwijl de SLM wel toestemming krijgt voor vluchten.

De medewerkers vinden het bijzonder discriminatoir dat er met twee maten wordt gemeten. Het personeel is van plan dinsdag een petitie aan de bieden bij de ministers van Transport, Communicatie & Toerisme en Volksgezondheid tegen deze bijzonder oneerlijke behandeling.

De directeur van Fly Always was niet bereikbaar voor commentaar, maar via het secretariaat van de vliegmaatschappij is medegedeeld dat er maandag contact zal worden gemaakt met de regeringsautoriteiten.

Starnieuws verneemt dat de SLM donderdag en vrijdag nog vluchten heeft uitgevoerd op Haïti. Per vlucht worden meer dan honderd personen vervoerd. Er worden veel vragen gesteld over de charters die uitgevoerd worden op Haïti, maar een duidelijk antwoord is tot nu toe uitgebleven.