Home Suriname Aantal Covid-doden met 2 gestegen; 38 positief

Aantal Covid-doden met 2 gestegen; 38 positief

30
0
aantal-covid-doden-met-2-gestegen;-38-positief

foto


Het afgelopen etmaal zijn twee personen overleden aan de gevolgen van Covid-19. Een patiënt is overleden in het Regionaal Ziekenhuis Wanica en een persoon heeft het leven gelaten in ’s Lands Hospitaal. Het aantal doden is in Suriname is gestegen naar 187.

38 personen zijn positief getest in 24 uur. Er zijn 212 swabs afgenomen. Hiervan zijn 174 negatief. Het aantal positieven is 17.9%. De meeste positieven wonen in Paramaribo en Wanica.

Vandaag zijn 28 personen genezen verklaard. 12 zieken worden behandeld op de Intensive Care Units van Academisch Ziekenhuis Paramaribo en ’s Lands Hospitaal. Het aantal patiënten in de ziekenhuizen neemt ook toe. 51 personen zijn opgenomen in diverse ziekenhuizen. 136 geïnfecteerden zijn in isolatie.