Home Suriname Mede-inzittende overleden na aanrijding

Mede-inzittende overleden na aanrijding

41
0
mede-inzittende-overleden-na-aanrijding

foto


Mede-inzittende Orlando Wouter (66) is dinsdag overleden. Hij was betrokken bij een aanrijding op 12 april aan de Martin Luther Kingweg. Wouter is op de afdeling Intensive Care Unit van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleden.

Uit het onderzoek van de politie van het bureau Paranam blijkt dat de autobestuurder R.B. (59) met de mee-inzittende over de Martin Luther Kingweg reed. Zij kwamen vanuit de richting van Paramaribo gingen naar Paranam. De 37-jarige autobestuurster S.A. met haar twee minderjarige kinderen kwam vanuit de tegenovergestelde richting aangereden. Door tot nog toe onbekende reden kwam R.B. met zijn voertuig op de rijhelft van de tegenligger terecht met als gevolg een nagenoeg frontale aanrijding. Alle betrokkenen werden per ambulances overgebracht naar de Spoedeisende Hulp.

Zowel de automobiliste S.A. alsook een van haar kinderen hebben fracturen opgelopen, terwijl de autobestuurder R.B. en Wouter lichaamspijnen hadden. De situatie van Wouter was van dien aard dat hij op de Intensive Care Unit werd opgenomen.

Het ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen door de politie. Het is vooralsnog niet duidelijk of R.B. in het bezit is van een geldig rijbewijs. Beide voertuigen zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen, meldt de politie Public Relations. Hij is de 25e verkeersdode voor dit jaar.