Home Nederland Duizenden feestende Cambuursupporters negeren avondklok

Duizenden feestende Cambuursupporters negeren avondklok

26
0
duizenden-feestende-cambuursupporters-negeren-avondklok

In Leeuwarden hebben supporters van SC Cambuur massaal de avondklok genegeerd. De fans van de voetbalclub vierden dat de club promotie naar de eredivisie niet meer kan ontgaan. Pas tegen 23.00 uur waren de meeste supporters vertrokken.

Tijdens de wedstrijd was er geen publiek welkom, duizenden supporters verzamelden zich daarom buiten het stadion. Ook na het ingaan van de avondklok om 22.00 uur bleef het druk. Verslaggevers van Omrop Fryslân spraken van een “onwerkelijke situatie”. Pas na een oproep van trainer Henk de Jong verlieten de supporters het Cambuurplein.

Duizenden feestende Cambuursupporters negeren avondklok

Supporters hadden fakkels en flink wat vuurwerk meegenomen om de aanstaande promotie te vieren. De anderhalve meter afstand werd daarbij massaal genegeerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here