Home Suriname Weer 54 Covid-positieven; 104 in isolatie

Weer 54 Covid-positieven; 104 in isolatie

54
0
weer-54-covid-positieven;-104-in-isolatie

foto


Voor de tweede keer deze maand zijn 54 personen binnen een etmaal positief getest op het Covid-19 virus. Van de 281 swabs die afgenomen zijn, blijken 227 negatief te zijn. 19.2% van het aantal testen is positief.

De meeste besmettingen zijn de afgelopen dagen geregistreerd in Paramaribo, Wanica en Commewijne. Starnieuws verneemt dat in Nickerie er 7 actieve gevallen. Een persoon uit Apoera is ook besmet geraakt en is eveneens opgenomen in het Mungra Medisch Centrum.  

14 personen zijn vandaag genezen verklaard. Op de Intensive Care Unit (ICU) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo zijn 6 zieken in behandeling. In ’s Lands Hospitaal zijn 5 zieken op de ICU. In totaal krijgen 11 geïnfecteerden intensieve zorg. In diverse ziekenhuizen zijn 40 patiënten opgenomen. 104 geïnfecteerden zijn in isolatie.