Home Suriname Man dakloos door woningbrand

Man dakloos door woningbrand

31
0
man-dakloos-door-woningbrand

foto


Een man is vandaag dakloos geworden door een brand die heeft gewoed in zijn woning aan de Ephraimszegenweg. Hoe de brand is ontstaan, is nog onbekend.

 

De brandweer kreeg rond 04.54 uur de melding van een brand aan de Ephraimszegenweg no 212a. De brandweer rukte 04.56 uur uit en kwam 05.08 uur ter plaatse, waarna zij de brand binnen 17 minuten onder controle kreeg. Het gaat om een houten woning van 8 bij 10 vierkante meter die werd bewoond door de man.

De bewoner was ten tijde van de brand niet aanwezig. Zijn buren hebben de brand ontdekt. Toen de brandweer ter plaatse aankwam, was de woning reeds ingestort. De brandweer heeft een gascilinder van 28 lbs verwijderd uit het brandende pand. Het huis was niet verzekerd, maar was wel aangesloten op het elektriciteitsnet.