Home Suriname 2 Covid-doden en 47 nieuwe besmettingen

2 Covid-doden en 47 nieuwe besmettingen

26
0
2-covid-doden-en-47-nieuwe-besmettingen

foto


In het afgelopen etmaal zijn twee personen aan Covid-19 overleden. Een persoon heeft het leven gelaten in ’s Lands Hospitaal en een patiënt is gestorven in het St. Vincentius Ziekenhuis. Het aantal doden in Suriname is opgelopen naar 184.

Het aantal besmettingen is ten opzichte van gisteren fors toegenomen naar 47. Van de 229 swabs zijn 182 negatief. Het percentage positieven is 20.5%. Er zijn actieve gevallen in Paramaribo, Wanica, Commewijne, Nickerie, Para, Saramacca, Coronie en Brokopondo.

Vandaag zijn 11 personen genezen verklaard. Op de Intensive Care Units van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en ’s Lands Hospitaal zijn 9 zieken opgenomen. In ziekenhuizen zijn 35 patiënten opgenomen. 88 geïnfecteerden zijn in isolatie.