Home Suriname Rc stelt verdachte zware mishandeling in vrijheid

Rc stelt verdachte zware mishandeling in vrijheid

22
0
rc-stelt-verdachte-zware-mishandeling-in-vrijheid

foto


De rechter-commissaris (rc) heeft Turney T., die op verdenking van zware mishandeling van een monteur was aangehouden, in vrijheid gesteld. De man bracht zijn wagen op 4 december bij de monteur. Hij betaalde ook reparatiekosten, maar toch kreeg hij zijn voertuig niet terug. De eigenaar van de auto merkte steeds dat onderdelen ontbraken.

Turney T. kreeg van de monteur te horen dat er was ingebroken in het voertuig toen hij merkte dat ruiten kapot waren. Advocaat Maureen Nibte zegt dat Turney T. aangifte tegen de monteur had gedaan. Hij vroeg de politie om zijn wagen terug te nemen want de monteur wilde niet dat hij op het erf ging. Hij mocht echter het voertuig niet nemen.

Daarom is Tureny T. op 3 april toch bij de monteur geweest waarbij hij de man heeft geslagen. Hij is deze week voorgeleid bij het Parket en de rc, die hem in vrijheid heeft gesteld. Nibte vindt het schandalig dat de politie niets gedaan heeft met de aangifte van haar cliënt. Zij voerde bij de rc aan dat Turney T. vanwege irritatie op zo een manier heeft gehandeld want hij wilde zijn wagen hebben.