Home Suriname Man gaat met auto ervandoor na uitblijven betaling

Man gaat met auto ervandoor na uitblijven betaling

13
0
man-gaat-met-auto-ervandoor-na-uitblijven-betaling

foto


Een man heeft vandaag bij de politie aangifte gedaan over het feit dat een ander ervandoor is gegaan met zijn auto aan de Indira Gandhiweg. Hij verklaarde de verdachte te kennen.

Beide mannen werken in de houtsector. Een van hen vindt dat de ander hem geld verschuldigd is. Hij wilde zijn geld hebben, maar de aangever kon hem dat niet geven. Daarom ging hij met de auto van de aangever ervandoor.

De benadeelde heeft toegegeven dat hij de persoon moest betalen. De politie is na de aangifte begonnen met het onderzoek om de verdachte in beeld te brengen en aan te houden. Ook zijn diverse politie-eenheden gealarmeerd om uit te kijken naar de gestolen wagen.