Home Suriname Tiener verklaart seksueel misbruikt te zijn

Tiener verklaart seksueel misbruikt te zijn

20
0
tiener-verklaart-seksueel-misbruikt-te-zijn

foto


Een dertienjarig meisje is donderdag in raadkamer gehoord over het seksueel misbruik door haar stiefoom Tucharo F. (23). Zij vertelde rechter Lydia Ravenberg dat de verdachte haar meerdere malen seksueel heeft misbruikt.

Dat gebeurde toen zij thuis bij hem ging. Zij sliep in een kamer in het huis waarbij de man in de avonduren bij haar kwam om seks te bedrijven. Aan Tucharo F. wordt het verwijt gemaakt dat dit heeft plaatsgevonden in de periode van 16 oktober 2019 tot 31 augustus 2020. Hij werd op 5 januari dit jaar opgesloten, nadat aangifte tegen hem werd gedaan.

Via de school kwam ook aan het licht dat het meisje een zuigvlek had. Het meisje vertelde toen dat Tucharo F. die voor haar had gezet. Haar moeder werd toen door de school op de hoogte gesteld over de zuigvlek. Het slachtoffer vertelde in december aan haar moeder over het seksueel misbruik door de verdachte. Zij was eerder bang te vertellen omdat zij niet wilde dat de moeder boos werd. Zij begon zichzelf ook aan haar handen te snijden.

Op verzoek van advocaat Maureen Nibte die de verdachte rechtsbijstand verleend, werd zijn moeder gehoord. De moeder getuigde dat het slachtoffer thuis bij haar kwam, maar in haar kamer sliep. Het klopt volgens haar niet dat het kind alleen in een kamer sliep. Een van haar zonen heeft een relatie met de moeder van het meisje. In april zal de rechter deze zaak verder behandelen.