Home Nederland Politie onderzoekt beelden Instagram Mocro Maffia-acteurs

Politie onderzoekt beelden Instagram Mocro Maffia-acteurs

50
0
politie-onderzoekt-beelden-instagram-mocro-maffia-acteurs

Acteurs Bilal Wahib (22) en Oussama Ahammoud (20) zijn in opspraak geraakt omdat ze in een livestream op Instagram aan een jongen hebben gevraagd om zijn geslachtsdeel te laten zien, tegen betaling. Daarop toonde de jongen zijn geslachtsdeel.

De twee mannen zijn onder meer bekend van de serie Mocro Maffia. Ook presenteert een van hen een kinderprogramma op NPO Zapp.

De politie Amsterdam onderzoekt de beelden en bekijkt of er strafbare feiten zijn gepleegd. “We hebben deze zaak nu in onderzoek, daar komt vanzelf iets over naar buiten. Inhoudelijk kan ik niet op de zaak ingaan, hangende het onderzoek”, aldus de woordvoerder.

De politie zegt op Twitter dat de zaak bij de zedenpolitie ligt:

Bilal Wahib maakt voor BNNVARA een kinderprogramma getiteld Teenage Boss, dat wordt uitgezonden op NPO Zapp.

BNNVARA laat in een reactie weten dat de beelden die op sociale media circuleren van Bilal Wahib en Oussama Ahamoud onacceptabel zijn. “BNNVARA en NPO Zapp keuren dit ten zeerste af. Op dit moment probeert BNNVARA in contact te komen met de betrokkenen”, aldus een woordvoerder van de omroep.

De managers hebben nog niet gereageerd op verzoeken van NOS Stories om met een verklaring te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here