Home Suriname Doorrijdende autobestuurder in vrijheid gesteld

Doorrijdende autobestuurder in vrijheid gesteld

59
0
doorrijdende-autobestuurder-in-vrijheid-gesteld

foto


Een autobestuurder, die was aangehouden voor het doorrijden na een aanrijding aan de Coesewijnestraat, is woensdag in vrijheid gesteld. Zijn advocaat Radjesh Bhoewar had een verzoek op basis van artikel 54a van het Wetboek van Strafvordering ingediend om de man vrij te krijgen.

De verdachte werd woensdag weer voorgeleid bij het Parket waarbij hij toen in vrijheid is gesteld. Bhoewar zegt dat de verdachte uit vrees was doorgereden want hij merkte dat enkele personen op hem afkwamen. Hij vertelde zijn broer wat hem was overkomen want de wagen waarmee hij de aanrijding heeft veroorzaakt is van hem.

De politie trof het slachtoffer liggend naast zijn bromfiets op het rijwielpad aan. Het onderzoek wees uit dat beide bestuurders in dezelfde richting reden over de Coesewijnestraat. Op een bepaald moment sloeg de autobestuurder linksaf in de Tyronneweg en verleende geen voorrang aan de bromfietser die zich op het rijwielpad bevond. Bhoewar zegt dat de verdachte zich heeft aangemeld waarna hij in verzekering werd gesteld. De man is in het bezit van een rijbewijs.