Home Suriname Geld uit kluis gestolen bij overval

Geld uit kluis gestolen bij overval

29
0
geld-uit-kluis-gestolen-bij-overval

foto


Vier gewapende en gemaskerde criminelen hebben zondagochtend een beroving gepleegd bij een handelszaak aan de Johan Adolf Pengelstraat. Zij hebben de kluis opengebroken om SRD 40.000, 2.000 euro en US$100 te stelen.

De rovers vielen de wachter die de wacht hield aan en knevelden hem. Zij gingen in het gebouw en maakten de deuren kapot. Zij kwamen uiteindelijk in de ruimte waar de kluis was bewaard. De kluis werd opengebroken.

Het gebouw is voorzien van camera’s en alarm, waardoor de camerabeelden konden worden nagegaan. De rovers waren gewapend met vuistvuurwapens. Ze stapten na hun snode daad in een grijze wagen die vermoedelijk in de richting van het Molenpad is gereden.