Home Suriname Derde arrestatie inbraak commissariaat Paramaribo Noordoost

Derde arrestatie inbraak commissariaat Paramaribo Noordoost

29
0
derde-arrestatie-inbraak-commissariaat-paramaribo-noordoost

Derde arrestatie inbraak commissariaat Paramaribo Noordoost

13 Mar, 03:17

foto


Het Regio Bijstandsteam Paramaribo heeft H.H. (21) vrijdag gearresteerd aan de Indira Gandhiweg. Het vermoeden bestaat dat de man samen met anderen heeft ingebroken bij het commissariaat Paramaribo Noordoost. De verdachte ontkent enig aandeel te hebben bij de inbraak.

Een bedrag van SRD 500.000 werd gestolen bij het commissariaat. Het geld was een dag van te voren gebracht naar het commissariaat om dat te verpakken voor de uitbetaling aan personen die tijdens de verkiezing hadden gewerkt. Dat geld werd echter gestolen.

Eerder zijn twee mannen ingesloten in deze inbraak.

Advertenties