Home Suriname Jongemannen aangehouden voor oplichting

Jongemannen aangehouden voor oplichting

31
0
jongemannen-aangehouden-voor-oplichting

foto


M.C. (19) en S.R. (20) hebben twee personen opgelicht. De recherche van Paramaribo heeft hen woensdag aangehouden aan de Kankawastraat.

De jongemannen kochten telefoons bij de benadeelden die op Facebook hadden geadverteerd. Zij belden met de benadeelden en spraken af om hen aan de Van Idsingastraat te ontmoeten. Een van de slachtoffers ontving 200 euro en de ander 500 euro.

Achteraf bleek het om vals geld te gaan. Zij hebben toen aangiftes gedaan waarna de politie de verdachten wist aan te houden. De verdachten zouden woensdag aan de Kankawastraat gaan om weer een telefoon op te kopen toen zij werden gearresteerd.

De recherche van Paramaribo vraagt aan eenieder die benadeeld is, in contact met haar te treden. Zij heeft het vals geld in beslag genomen.