Home Suriname Eventbedrijven nog overeind met negatief saldo

Eventbedrijven nog overeind met negatief saldo

33
0
eventbedrijven-nog-overeind-met-negatief-saldo

foto


Het is inmiddels een jaar geleden dat Anything International evenementen kon organiseren in Suriname. Na een jaar te hebben geleden als evenementenbedrijf en nul procent ondersteuning te hebben gehad van de Staat en zijn Covid-fondsen, zijn wij er nog steeds. We zijn er, met een negatief saldo.

Het is uitermate vreselijk dat de Staat bedrijven als Anything International laat doodbloeden, maar wanneer wij top-artiesten laten overvliegen en mega events doen, dan pas wordt er positief gedacht en gesproken over onze branche.

Respect en begrip hebben wij getoond als evenementenorganisatie, ook aan geduld ontbrak het niet. Maar, NU moet het AFGELOPEN zijn! Het moet afgelopen zijn om de mensen die leven van diensten zoals:

Eventbedrijven,

Geluidsbedrijven,

Touring bussen,

Licht- en decoratie bedrijven,

Cateringbedrijven en artiesten, keihard te laten vallen.

Het toont disrespect naar ons, de hardwerkenden die de afgelopen jaren voor vertier, plezier en eenheid hebben gezorgd.

Denk hierbij aan 20.000 mensen uit diverse plaatsen met verschillende culturen en etniciteit laten dansen, feesten, snacken, springen en zingen met elkaar. Mede dankzij ONS is er harmonie en plezier in ons Suriname. De events die wij organiseren, brengen mensen bij elkaar. Zie de situatie nu, er is sprake van discriminatie op hoog niveau.

Waar wij totale begrip voor tonen is dat de regering GEEN financiële middelen heeft om ons te ondersteunen. De situatie heeft het nu eenmaal zo gemaakt, het is niet anders maar het KAN wel anders… want wereldwijd zijn er protocollen voor evenementen op open lucht locaties en gesloten locaties. De protocollen zijn er om toe te passen.

Geef ons de kans om te bewijzen dat wij professioneel genoeg zijn om veilig en volgens de strikte regels Covid-19 vrije events te verzorgen.

Wij van Anything missen onze gewaardeerde klanten. Wij missen de samenwerking met ons team om elke keer weer een zo perfect mogelijk feest neer te zetten.

Wanneer wij weer aan de slag kunnen, is helaas nog niet bekend. Wel hopen wij zo spoedig mogelijk onze onvergetelijke clubavonden, festivals en privé feesten te mogen organiseren.

Ontspanning is gezond!

Op dit moment is Suriname op het gebied van ontspanning zeer ongezond. Dit brengt veel problemen met zich mee binnen huishoudens, aan het werk en overige situaties. Het nieuws liegt er niet om.

Wij wensen de gehele gemeenschap veel kracht toe en maken een diepe buiging voor het volhouden van deze pandemie, ongeacht uit welke branche u komt. Het is een horrorfilm die zich al een jaar afspeelt.

Aan eenieder die dierbaren heeft verloren onze condoleances en sterkte toegewenst.

Covid-19 is not over YET!

Blijft u zich nog altijd aan de regels houden zoals deze worden voorgedragen door de daarvoor bestemde autoriteiten.

WE MISS YOU!

Anything International

Jivi Malhoe