Home Nederland Twee gewonden bij steekpartij in Rotterdam

Twee gewonden bij steekpartij in Rotterdam

36
0
twee-gewonden-bij-steekpartij-in-rotterdam

Bij een steekincident in Rotterdam zijn twee mensen gewond geraakt. Een van hen heeft ernstige verwondingen. Beiden zijn naar het ziekenhuis gebracht en gearresteerd.

Het voorval gebeurde rond 00.30 uur op de hoek van de 1e Middellandstraat met de Duivenvoordestraat in Rotterdam-West. Vermoedelijk gaat het om een uit de hand gelopen ruzie. Op foto’s is te zien dat hulpdiensten massaal ter plaatse waren.

Tegen het AD zegt een getuige dat hij op straat een man op een andere man zag insteken met een mes. De getuige zou de dader daarop hebben geslagen met een knuppel die in zijn bus lag. De man kon daarna worden aangehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here