Home Suriname Verdachte seksueel misbruik: 11-jarige gaf aanleiding

Verdachte seksueel misbruik: 11-jarige gaf aanleiding

55
0
verdachte-seksueel-misbruik:-11-jarige-gaf-aanleiding

foto


Luciano B. (22) verklaarde vrijdag dat zijn elfjarig nichtje hem de aanleiding gaf haar seksueel te misbruiken. Naar zijn lezing is het niet tot een misbruik gekomen, omdat zijn driejarig dochtertje bij zijn kamerdeur kwam.

De verdachte was met het slachtoffer in de kamer, maar toen hij zich realiseerde dat zijn kind bij de deur was, stopte hij meteen met het plegen van seksuele handelingen. Hem wordt het verwijt gemaakt van gemeenschap met een kind en ontucht op 7 november vorig jaar.

De man vertelde dat hij thuis was. Zijn driejarig dochtertje was in de badkamer, terwijl zijn nichtje in een hangmat lag. Hij liep naar zijn kamer om een baddoek voor zijn kind te halen toen het slachtoffer achter hem meeging in de kamer. Hij vond dat de elfjarige seks wilde.

Luciano B. merkte op dat zijn nichtje al een maand in zijn buurt kwam op momenten dat hij alleen was. Hierover vertelde hij niets aan de vader van het kind. De verdachte vindt dat het een ingewikkelde zaak is. Hij ontkent het meisje op het bed te hebben geduwd. In april zal het slachtoffer worden gehoord in de rechtszaal.