Home Suriname First lady bedankt werkers MMC; behoeftigen Nickerie bedacht

First lady bedankt werkers MMC; behoeftigen Nickerie bedacht

36
0
first-lady-bedankt-werkers-mmc;-behoeftigen-nickerie-bedacht

foto

First Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry heeft zondag een bezoek gebracht aan het MMC. Zij heeft het personeel bedankt voor de inzet bij het helpen beteugelen van de Covid-19 pandemie. (Foto: CDS)


First Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry heeft zondag een bezoek gebracht aan het Mungra Medisch Centrum (MMC). Zij heeft het personeel bedankt voor de extra inzet bij het beteugelen van de Covid-19 pandemie. In Nickerie hebben 150 behoeftige huishoudens een waardebon van SRD 500 ontvangen. De geste is mede mogelijk gemaakt door donateurs. Zij kregen elk een zak rijst van 10 kg, geschonken door Manglie’s rijstbedrijf.

Eerder kregen de zorgverleners van het Wanica Ziekenhuis en het Academisch Ziekenhuis Paramaribo ook waardering en dank voor hun bijzondere bijdrage. De zorgverleners mochten gebak in ontvangst nemen, meldt de Communicatie Dienst Suriname. Tijdens haar bezoek aan het MMC zei de echtgenote van de president dat ze het werk van verpleegkundigen ziet als een roeping van binnenuit om de medemens te helpen. Ze riep de medewerkers op het goede werk te blijven doen, omdat het met liefde wordt gedaan.

Algemeen directeur van het MMC, Shaista Abdul, zegt dat sedert haar aantreden drie maanden geleden, er is gewerkt aan de reorganisatie en herstructurering van de ziekeninstelling. Dit om de efficiëntie en de kwaliteit van de afdelingen te verbeteren. Ze sprak ook haar waardering uit voor de inzet van haar medewerkers in de afgelopen periode. Daarnaast zijn er plannen om de dienstverlening van het ziekenhuis verder te verbeteren. Abdul deelt mee dat het MMC mogelijk deze week van start zal gaan met het toedienen van het Covid-19 vaccin aan de medewerkers.