Home Nederland Honden Lady Gaga gestolen, beloning van half miljoen uitgeloofd

Honden Lady Gaga gestolen, beloning van half miljoen uitgeloofd

19
0
honden-lady-gaga-gestolen,-beloning-van-half-miljoen-uitgeloofd

In Los Angeles zijn twee van de drie honden van Lady Gaga gestolen. Een medewerker van een uitlaatservice liet de Franse buldogs Miss Asia, Koji en Gustav uit in de buurt van Sunset Boulevard, toen een overvaller met een semi-automatisch wapen uit een auto stapte.

Hij opende het vuur op de man die de honden uitliet en ging er met twee van de drie buldogs vandoor. Miss Asia wist als enige te ontkomen. De medewerker van de uitlaatservice is naar een ziekenhuis gebracht, hij verkeert niet in levensgevaar.

Of de dader wist dat het de honden van de beroemde zangeres en actrice waren, is niet duidelijk.

Lady Gaga, die voor filmopnames in Rome is, heeft een beloning van een half miljoen dollar uitgeloofd voor degene die haar honden terugbrengt. Iedereen die informatie heeft kan mailen naar kojiandgustav@gmail.com. Er zullen geen vragen gesteld worden, zo zegt een bron uit de omgeving van Lady Gaga.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here