Home Suriname Twee nieuwe Covid-doden; 16 overleden deze maand

Twee nieuwe Covid-doden; 16 overleden deze maand

18
0
twee-nieuwe-covid-doden;-16-overleden-deze-maand

foto


Twee personen hebben het leven gelaten door Covid-19. Gisteren is een persoon overleden in ’s Lands Hospitaal, terwijl vandaag een patiënt het leven liet in Diakonessenhuis. Het aantal doden in februari is gestegen naar 16. Totaal zijn in Suriname 170 mensen overleden aan deze zeer besmettelijke ziekte.

11 personen zijn in het afgelopen 24 uur positief getest op het Covid-19 virus. Er zijn 130 testen afgenomen. Het percentage positieven is 8.5%.

10 personen zijn genezen verklaard. Op de Intensive Care Units van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en ’s Lands Hospitaal worden 5 zieken behandeld. In ziekenhuizen zijn 22 patiënten opgenomen. In isolatie zijn 38 geïnfecteerden.