Home Suriname Vandaag 12 nieuwe besmettingen geregistreerd

Vandaag 12 nieuwe besmettingen geregistreerd

45
0
vandaag-12-nieuwe-besmettingen-geregistreerd

foto


Twaalf personen zijn vandaag positief getest op Covid-19. Dat is aanmerkelijk meer dan gisteren, toen er slechts 2 positieven werden genoteerd. Er zijn 119 testen gedaan. Hiervan zijn 107 negatief. Het percentage positieven is 10.1%.

9 van de positief geteste personen woont in Paramaribo en 2 zijn van Wanica. Van een persoon is het adres niet bekend. Vandaag zijn 7 mensen die positief waren, genezen verklaard.

6 zieken worden behandeld op de Intensive Care Units van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en ’s Lands Hospitaal. 16 patiënten zijn opgenomen in ziekenhuizen. In isolatie zijn 48 geïnfecteerden die geen noemenswaardige klachten hebben.