Home Suriname Vrouw raakt in schermutseling met rover

Vrouw raakt in schermutseling met rover

39
0
vrouw-raakt-in-schermutseling-met-rover

foto


Een vrouw raakte zaterdag in een schermutseling met een rover aan de Industrieweg-Zuid. Hij wist haar halsketting buit te maken waarmee hij de plaats heeft verlaten.

Starnieuws verneemt dat de aangeefster over de Industrieweg-Zuid liep toen de rover naar haar toeging. Hij rukte aan haar halsketting waarbij het slachtoffer tegenstribbelde. Beide kwamen op de weg te vallen waarbij de vrouw lichte verwondingen aan haar armen heeft opgelopen.

De crimineel zou daarna in een wagen zijn gestapt die bestuurd werd door zijn kompaan en zijn weggereden. De vrouw heeft aangifte van de beroving gedaan. De verdachte en zijn kompaan zijn nog voortvluchtig.