Home Suriname 16 nieuwe Covid-19 besmettingen

16 nieuwe Covid-19 besmettingen

37
0
16-nieuwe-covid-19-besmettingen

foto


16 personen zijn positief getest op Covid-19. Er zijn 150 swabs uitgevoerd. Hiervan zijn 134 negatief. Het percentage positieven is 10.7%. Van de geïnfecteerden wonen 8 in Paramaribo en 5 in Wanica. Van 3 personen is de woonplaats niet bekend.

Vandaag zijn 14 personen genezen verklaard. Op de Intensive Care Units worden 5 zieken behandeld. In ziekenhuizen zijn 23 patiënten opgenomen. In isolatie zijn 51 mensen, die positief zijn.

De regering heeft besloten wat versoepeling te brengen in de maatregelen. Alvast is bekend dat scholen op alle niveaus hun deuren mogen openen. Zaterdag worden nog enkele maatregelen bekendgemaakt. Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid heeft op een persconferentie meegedeeld dat er geleidelijk verlichting zal komen.