Home Suriname Identiteit vermoorde vrouw achterhaald

Identiteit vermoorde vrouw achterhaald

31
0
identiteit-vermoorde-vrouw-achterhaald

foto


S.M.(29) is donderdag vermoord in een pension aan de Mankistraat. Vernomen wordt dat zij haar twee kinderen naar school had gebracht. Zij is daarna met de verdachte naar het pension gegaan waar zij is vermoord.

De verdachte is op beeldmateriaal vastgelegd. Het gaat om iemand met een kaalgeschoren hoofd, kort en stevig gebouwd. Hij had een blauw korte mouw hemd en lange jeansbroek met witte patta aan. Hij had verder een zwarte pet en een mondkapje op. Toen hij haastig de plaats verliet kwam zijn pet te vallen, waardoor te zien was dat hij een kaalgeschoren hoofd heeft. De verdachte zei nog tegen de medewerker van het pension dat hij naar de winkel ging.

De identiteit van het slachtoffer is achterhaald aan de hand van de aangetroffen wagen bij het pension. De auto stond op naam van een man die aangaf dat die bij zijn zwager was. De zwager vertelde op zijn beurt dat het voertuig bij zijn vriendin was. Hij wist niet dat de vrouw een andere relatie had.

Het vermoeden bestaat dat de verdachte de vrouw tegen de rechterwang heeft geslagen. Ze had een blauwe plek op haar wang. Het is niet duidelijk hoe de vrouw is omgekomen, maar vermoedelijk gaat het om verstikking. Er waren geen steekverwondingen aan haar lichaam. Het ontzielde lichaam is in beslag genomen voor een gerechtelijke lijkschouwing.