Home Suriname Medeverdachte ex-agent gearresteerd

Medeverdachte ex-agent gearresteerd

40
0
medeverdachte ex-agent-gearresteerd

foto


Leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo hebben Guillermo D. (25) woensdag aan de Antwerpenstraat aangehouden voor het plegen van een beroving aan de Leo Eleazerstraat. Hij is de kompaan van ex-agent Murwin V. Bij zijn arrestatie verklaarde hij onschuldig te zijn.

De ex-agent Murwin V. werd niet lang terug aangehouden aan de Kennedyweg. Twee gewapende rovers hadden op 29 januari rond 18.45 uur op een auto geschoten aan de Leo Eleazerstraat. Zij wisten daarbij de halsketting van een 21-jarige vrouw buit te maken.

De vrouw zat in haar wagen aan de Leo Eleazerstraat ter hoogte van pandnummer 39. Een vriendin van haar was bezig spullen uit het voertuig uit te laden. Op een gegeven moment liep de vriendin in de richting van haar woning.

Twee mannen gingen plotseling naar het slachtoffer dat in de auto was en vielen haar aan. Zij wisten haar halsketting buit te maken. Zij hebben met vuistvuurwapens geschoten op de auto toen het slachtoffer begon te gillen om hulp. De criminelen stapten nadien in een gereedstaand voertuig waarin zij zijn weggereden.