Home Suriname 45 van de 301 ‘lockdown-overtreders’ zijn vrouwen

45 van de 301 ‘lockdown-overtreders’ zijn vrouwen

41
0
45-van-de-301-‘lockdown-overtreders’-zijn-vrouwen

foto


45 vrouwen behoorden tot de 301 personen die de ‘lockdown’ overtraden tijdens het long weekend van donderdagavond 11 februari tot in de vroege ochtend van maandag 15 februari en zijn overgebracht naar de grote hal op het terrein van de Politie Academie. De politie werd bijgestaan door de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname en het Nationaal Leger.

Zeven overtreders, van wie drie vrouwen gingen vreselijk tekeer tegen de politie. Zij waren het niet eens dat zij staande werden gehouden. Deze overtreders werden afgevoerd naar de politiebureaus aan de Keizerstraat en Geyersvlijt.

De overgebrachte overtreders betroffen personen die zich zonder enige reden op de openbare weg bevonden en anderen die langs de weg alcohol nuttigden, meldt de politie Public Relations.

Verder zijn 38 voertuigen weggesleept door de politie. Dit, vanwege het feit dat autobestuurders hun rijbewijzen op dat moment niet konden tonen en sommige chauffeurs aangaven niet in het bezit te zijn van een geldig Surinaams rijbewijs.