Home Suriname Covid-besmettingen blijven dalen; 9 nieuwe gevallen

Covid-besmettingen blijven dalen; 9 nieuwe gevallen

41
0
covid-besmettingen-blijven-dalen;-9-nieuwe-gevallen

foto


Van 72 personen die getest zijn op Covid-19 het afgelopen etmaal, zijn 9 positief bevonden. Dit is 12.8%. Dit aantal is het laagste in de maanden januari en februari. 6 van de geïnfecteerden wonen in Paramaribo, 1 in Wanica en van 2 is het woonadres niet bekend.

Vandaag zijn 20 personen genezen verklaard. Het aantal personen op de Intensive Care Units en in de ziekenhuizen vertonen ook een daling. Er worden 6 zieken behandeld op de Intensive Care Unit van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en ’s Lands Hospitaal.

In ziekenhuizen zijn 51 patiënten opgenomen. 86 mensen die geïnfecteerd zijn met het virus zijn in isolatieruimten van de overheid. Zij hebben geen tot milde klachten. Een deel van de mensen dat zich thuis kan isoleren, heeft daartoe ook toestemming.

Vanaf vandaag beginnen de lagere scholen weer op te starten. De leerkrachten moeten zich aanmelden op school voor het voorbereiden van lessen. De leerlingen van de kleuterklas tot en met klas 3 zullen dinsdag en woensdag lessen volgen, terwijl de hogere klassen donderdag en vrijdag aan de beurt zijn.