Home Suriname Nailah van Dijk distanciert zich van voicenote

Nailah van Dijk distanciert zich van voicenote

44
0
nailah-van-dijk-distanciert-zich-van-voicenote

foto


“Er is op zeer onethische wijze een privé voicenote de ether in gegaan, welke door Jennifer van Dijk-Silos in een privé bericht naar iemand verzonden is. Overigens is er nimmer toestemming gevraagd of verleend om deze voicenote in de publiciteit te brengen,” zegt advocaat Nailah van Dijk. Zij staat Sergio Akiemboto juridisch bij. De rechter heeft de vorderingen die gedaan zijn namens Akiemboto afgewezen.

Het is gebleken dat verschillende mediahuizen deze onsmakelijke gebeurtenis hebben aangegrepen om sensationele berichten op te maken en die vervolgens te publiceren. Dit kan volgens Van Dijk overigens minstens als zeer onethisch gekwalificeerd kan worden.

“Ten onrechte wordt ook de indruk gewekt dat deze voicenote eveneens mijn mening zou behelzen. Dit is absoluut niet waar! Er is overigens ook geen hoor en wederhoor toegepast. Ik distantieer mij daarom ook uitdrukkelijk van deze voicenote en berichten en doe een beroep op eenieder om vanuit hun maatschappelijke zorgplicht en moreel-ethisch kompas ervoor zorg te dragen dat alles wat in de publiciteit gebracht wordt altijd zuiver, ethisch en ecologisch verantwoord wordt gebracht,” voert Nailah van Dijk aan.