Home Nederland Eindexamens gaan door, mogelijk extra onvoldoende toegestaan

Eindexamens gaan door, mogelijk extra onvoldoende toegestaan

50
0
eindexamens-gaan-door,-mogelijk-extra-onvoldoende-toegestaan

Het centraal examen gaat dit jaar door, bevestigen bronnen na berichtgeving van De Telegraaf. Vanwege corona ligt er een aantal maatregelen klaar om het makkelijker te maken voor kandidaten, maar die staan nog niet helemaal vast.

Zo ligt een plan op tafel om kandidaten een extra onvoldoende toe te staan. Ook is er sprake van dat de verschillende examens nog meer gespreid worden. Morgen maakt minister Slob van Onderwijs het besluit en de details officieel bekend.

Veel eindexamenleerlingen hebben dit schooljaar achterstanden opgelopen vanwege coronaperikelen. Eerder had Slob al besloten dat kandidaten examens kunnen doorschuiven naar een volgend tijdvak, bijvoorbeeld als ze ziek zijn of in quarantaine zitten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here