Home Nederland Nog geen eten in huis? Reken niet meer op de bezorgdiensten

Nog geen eten in huis? Reken niet meer op de bezorgdiensten

32
0
nog-geen-eten-in-huis?-reken-niet-meer-op-de-bezorgdiensten

Wie er voor vanavond mee rekent dat eten bestellen een optie is, doet er goed aan een plan B in werking te stellen. Maaltijdbezorgdiensten Deliveroo en UberEats hebben voor de hele dag hun bezorgdiensten geschrapt, meldt persbureau ANP, en Thuisbezorgd bezorgt vooralsnog alleen in Maastricht vanavond.

Thuisbezorgd, goed voor 2500 bezorgers, had vanmiddag al alle bezorgdiensten geschrapt vanwege het winterweer. Die bezorgdiensten worden dus ook voor vanavond geschrapt, behalve in Maastricht. Het stilleggen kan ervoor zorgen dat er een beperkter aanbod is in de app of op de website. “Veiligheid van onze bezorgers is onze prioriteit”, zegt een woordvoerder van Thuisbezorgd.

Ook UberEats geeft de veiligheid als reden voor het schrappen van de diensten. “Veiligheid heeft onze hoogste prioriteit en wij willen de verkeersveiligheid van koeriers, ook bij deze sneeuwval, vooropstellen”, zegt een woordvoerder van UberEats tegen het ANP.

Horecaondernemers

Koninklijke Horeca Nederland heeft nog geen grote signalen ontvangen dat horecaondernemers niet bezorgen vanavond, maar een woordvoerder laat weten wel meerdere restaurants op sociale media te zien die hun bezorging stopzetten voor vandaag.

Gisteren maakten de Albert Heijn, Jumbo en Picnic al bekend dat ze geen bestellingen zouden bezorgen vandaag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here