Home Suriname Arrestant cellenhuis Houttuin Covid-19 positief

Arrestant cellenhuis Houttuin Covid-19 positief

43
0
arrestant-cellenhuis-houttuin-covid-19-positief

foto


Een arrestant, die opgesloten is in het cellenhuis Houttuin, is positief getest op Covid-19. Het resultaat was vrijdag reeds bekend, maar de man is nog niet overgebracht naar de Penitentiaire Inrichting Duisburglaan waar de positief geteste arrestanten worden ondergebracht.

Starnieuws verneemt dat hij met andere arrestanten is opgesloten in een cel. Het is nog niet bekend of die arrestanten ook besmet zijn geraakt.

Er zijn politiemannen die zich zorgen maken omtrent de ontstane situatie. Niet lang terug was een politieman van het station positief getest op Covid-19. Toen waren enkele collega’s van hem in thuisquarantaine.